Hotel Iris


Hotel Iris este situat în inima orașului Chisinau. Hotelul oferă 33 camere dotate cu mobilier modern, aer condiționat, cablu TV, safeu, telefon, minibar și frigider. În orice baie veți găsi un set de toaletă, uscator de păr și prosoape mereu proaspete. Veții fi plăcut surprinși de meniul care prepară bucate de cele mai bune gusturi. Hotelul este spatios si cel mai potrivit pentru a te odihni dupa o primblare.

Chisinau, Petricani 17 Locatie
+373 (22) 855-900

Vezi ofertele noastre

Faceți rezervarea dvs. chiar acum cu cel mai bun preț

CAMERE SI PRETURI

Despre noi


Hotelul IRIS oferă oaspeților săi tot ce este necesar pentru un sejur confortabil în Chișinău. Hotelul este situat convenabil în zona centrală de afaceri a orașului Chișinău. Cele 33 de camere confortabile care corespund cerințelor moderne pentru un hotel de 4 stele sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiționat, mini-bar, conexiune la internet Wi-Fi. De asemenea, în preț sunt incluse serviciile: mic dejun inclus, parcare, transfer de la hotel la aeroport, servicii de interpret, spălătorie, rezervare bilete, informații despre zborurile aeriene. (Despre noi)

  • 33 de camere
  • TV prin satelit
  • aer condiționat
  • mini-bar
  • Wi-Fi
  • mic dejun inclus
  • parcare
  • transfer de la hotel la aeroport
  • spălătorie

Recenzii de la oaspeti


Cel mai bun hotel din Chișinău. Camere foarte frumoase și foarte curat. Personalul este foarte profesionist și prietenos. De fiecare data cand sunt in Moldova, stau in hotelul IRIS !!! Au trecut deja 5 ani de când am rămas aici pentru prima dată! Este foarte ușor să ajungeți la Hotelul, aveți rezervare de parcare.

Catalin Florian GTrip Advisor

Am fost cazat aici două nopți. Hotelul este frumos, cu camere și facilități frumoase, dar spațiu destul de limitat. Personalul a fost foarte util și amabil. Cu toate acestea, am constatat că prețurile listate sunt destul de ridicate.

Luiza TTrip Advisor

Am stat o noapte inainte de zborul devreme si este cu siguranta mai aproape de aeroport decat de hotelurile centrale. Camerele sunt foarte simple, mici, dar adecvate, curate, cu toate ca dusul era foarte mic si ar putea fi mai curat.

Sm00thtravelTrip Advisor

Inregistreaza-te acum pentru

OFERTE SPECIALE:

Success! You've been added to our email list.